Miten suunnitella lomamatka

Lomamatkan suunnittelu voi olla yhtä hauskaa kuin itse matka. Matkan suunnittelu antaa sinulle mahdollisuuden unelmoida ja suunnitella tulevaa seikkailua. Seuraavassa on 16 vaihetta, jotka auttavat sinua suunnittelemaan unelmiesi loman:

Vaihe 1: Päätä minne haluat mennä

Ennen kuin aloitat suunnitella lomaasi, sinun täytyy tietää, mihin haluat mennä. On monia tekijöitä, joita voit harkita, kun valitset lomakohteesi, kuten budjetti, sää, nähtävyydet ja aktiviteetit. Voit aloittaa miettimällä, mikä on unelmalomasi, ja mikä tekee sinut onnelliseksi ja rentoutuneeksi.

Voit myös harkita, haluatko lähteä kaukaiselle paikalle tai lähemmäksi kotia, ja miten haluat matkustaa. Voitko kuvitella rentouttavan viikon rantalomalla tai etsitkö jotain aktiivisempaa, kuten vuoristoretkiä tai vaelluksia? Onko sinulla suosikkikohteita, joita haluat vierailla tai uusia paikkoja, joita haluat tutkia?

Kun olet määritellyt tavoitteesi ja toiveesi lomakohteesta, voit alkaa tutkia erilaisia ​​vaihtoehtoja ja vertailla niitä budjettiisi, aikatauluusi ja mieltymyksiisi. Voit myös pyytää suosituksia ystäviltä tai tuttavilta, jotka ovat matkustaneet vastaaviin paikkoihin, ja tutkia matkaoppaita ja matkailusivustoja.

Muista, että lomakohteesi valinta on ensimmäinen ja tärkein askel suunniteltaessa unohtumattomia lomamatkoja. Valitse paikka, joka saa sinut innostumaan ja antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua, nähdä uusia asioita ja kokea jotain uutta.

Vaihe 2: Päätä matkasi pituus

Ennen lomamatkan suunnittelun aloittamista, sinun on määritettävä matkan kesto. Tämä auttaa sinua päättämään, kuinka paljon aikaa sinulla on varata ja kuinka paljon rahaa tarvitset. Voit valita joko lyhyen viikonlopun matkan tai pidemmän useamman viikon loman.

Lyhyen viikonlopun matkan aikana voit nauttia rentoutumisesta ja nähdä uusia paikkoja, mutta sinulla on vähemmän aikaa tutustua paikkoihin tarkemmin. Pitkän loman aikana sinulla on enemmän aikaa tutustua paikkoihin ja nähdä kaikkea, mitä haluat, mutta sinun on myös varattava enemmän rahaa.

Jos haluat pitkän loman, sinun on myös harkittava, kuinka paljon aikaa haluat viettää matkustamiseen ja kuinka paljon aikaa haluat viettää paikallisessa ympäristössä. On tärkeää varata tarpeeksi aikaa paikalliseen ympäristöön tutustumiseen, jotta voit nauttia paikallisesta kulttuurista ja nähdä kaiken, mitä paikassa on tarjottavana.

Päätä matkan pituus huolellisesti, jotta voit suunnitella matkasi tehokkaasti ja nauttia matkastasi täysin.

stopover lentojen varaaminen

Kuuntele äänikirjoja matkalla

BookBeat on äänikirjapalvelu, jossa yli 500 000 äänikirjaa.

BookBeat tarjoaa 30 päivän maksuttoman kokeilujakson, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin. Jaksoon sisältyy 20 tuntia kuunteluaikaa, joka vastaa noin 3-4 kokonaista kirjaa.

Liity ilmaiseksi
Bookbeat.fi
mainos

Vaihe 3: Tutki kustannuksiasi

Ennen kuin aloitat lomamatkan suunnittelun, on tärkeää ymmärtää, kuinka paljon se maksaa. Kustannukset voivat vaihdella merkittävästi valitsemasi kohteen, matkan pituuden ja matkustusvälineiden mukaan. Tämä vaihe auttaa sinua hallitsemaan odotuksiasi ja säästämään rahaa ennen matkaa.

Aloita etsimällä tietoja haluamastasi kohteesta ja valitsemastasi matkan pituudesta. Voit tehdä tämän internetin avulla ja etsimällä erilaisia ​​verkkosivustoja, matkailuoppaita ja foorumeita. Vertaile eri vaihtoehtoja ja valitse parhaiten sinulle sopiva vaihtoehto.

Sitten, määritä tarvittavat matkakulut, kuten lentoliput, majoituskulut, ruokakulut, viihde ja liikkuminen paikassa. Huolehdi myös mahdollisista ylimääräisistä kustannuksista, kuten matkavakuutuksesta, pakollisista rokotuksista ja mahdollisista matkanjärjestäjän maksuista.

Kun olet laskenut arvion matkan kustannuksista, vertaa sitä budjettiisi ja mieti, onko tarvittaessa tarpeen säästää enemmän rahaa. Voit myös harkita mahdollisuutta vähentää matkan kustannuksia valitsemalla halvempia vaihtoehtoja, kuten välilaskullisia lentoja tai hostelleja.

Muista, että lomamatkan suunnittelu ei ole pelkkää rahan laskentaa, vaan se on myös mahdollisuus elää unelmaasi ja nauttia erityisestä kokemuksesta. Tärkeintä on, että sinulla on hauskaa ja nautit matkastasi, olipa kustannukset minkä tahansa suuruisia.

Vaihe 4: Aloita säästäminen

Loman suunnittelu ja toteutuminen vaatii aina rahaa, joten säästäminen on ensimmäinen ja tärkein askel. Sinulla on useita vaihtoehtoja säästää matkalle. Voit esimerkiksi perustaa erillisen säästötilanteen tai aloittaa matkakassan keräämisen joka kuukausi. On myös hyvä pysähtyä miettimään, kuinka paljon haluat säästää ja mikä on budjettisi lomamatkalle.

Voit säästää rahaa esimerkiksi vähentämällä väliaikaisesti ylimääräisiä menoja, kuten harrastuksia tai ravintolakäyntejä. Voit myös tehdä itse ruokaa enemmän ja vähentää ostoksesi. Kun alat säästämään, huomaat kuinka nopeasti rahasi kasvavat ja kuinka helposti voit saavuttaa tavoitteesi.

Säästäminen ei ole helppoa, mutta se on tärkeää, jotta voit nauttia unohtumattomasta lomamatkasta ilman taloudellisia huolia. Aloita säästäminen mahdollisimman pian ja näet, kuinka helposti saavutat tavoitteesi. Loman suunnittelu on hauskaa ja jännittävää, ja säästäminen auttaa sinua saavuttamaan unelmasi.

Vaihe 5: Hanki Travel Rewards -luottokortti

Matkailu voi tulla halvaksi ja jopa ilmaiseksi, jos otat hyötyä matkailu-palkintoluottokorteista. Ne tarjoavat sinulle pisteitä tai bonuksia jokaisesta eurosta, jonka käytät kortilla, ja voit käyttää niitä matkoihin tai hotellivarauksiin. Valitse luottokortti, joka vastaa matkailutavoitteitasi ja tarpeitasi. On olemassa erilaisia ​​luottokortteja, joissa on erilaisia ​​bonuksia ja etuja, kuten ilmaisia ​​lentoja, ilmaisia ​​hotelliyöpymisiä, alennuksia ravintoloista ja kaupoista sekä erilaisia ​​matkavakuutuksia. Tutki huolellisesti eri luottokortteja ennen valintaa ja varmista, että sinulla on riittävä luottoluokitus luottokortin hankkimiseen.

Muutamia esimerkkejä matkailu-palkintoluottokorteista ovat Chase Sapphire Preferred, Capital One Venture Rewards ja Platinum Card from American Express. Nämä luottokortit tarjoavat erilaisia ​​bonuksia ja etuja, joten tutki huolellisesti, mikä niistä vastaa parhaiten tarpeitasi ja tavoitteitasi. Älä unohda, että joillakin luottokorteilla on vuosimaksu, joten varmista, että hyödyt ovat suuremmat kuin kulut ennen kortin hankkimista. Huolehdi myös siitä, että pystyt maksamaan luottokorttilaskusi täysin ajallaan, jotta välttyisit mahdollisilta luottokorttilaskuilta.

Vaihe 6: Vaihda maksuttomiin pankkiautomaattikortteihin

Matkan suunnittelussa budjetti on tärkeä tekijä ja pankkiautomaattimaksut voivat nopeasti kasvaa. Siksi on tärkeää vaihtaa maksuttomalle pankkiautomaattikortille ennen matkaa. Tämä vähentää pankkiautomaattimaksuja ja varmistaa, että sinulla on riittävästi rahaa käytettävissä matkan aikana. Voit vertailla eri pankkiautomaattikortteja ja valita juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan. Muista aina lukea ehdot ja säännöt ennen vaihtamista, jotta voit olla varma, että valitsemasi kortti on oikea sinulle.

Vaihe 7: Pysy keskittyneenä ja inspiroituneena

Matkan suunnittelu voi olla stressaavaa ja aikaa vievää, mutta on tärkeää pysyä keskittyneenä ja inspiroituneena. Tämä voi tehdä matkasuunnittelusta hauskempaa ja helpompaa. Voit aloittaa seuraavilla vinkeillä:

  • Aloita suunnittelu hyvissä ajoin: suunnittele matkaa mahdollisimman varhain, jotta voit välttää viime hetken stressin.
  • Pitää inspiraation ja motivaation kirjaa: kirjoita ylös ideoita ja vinkkejä matkan suunnitteluun, jotta voit pysyä motivoituneena ja inspiroituneena.
  • Jaa matkasuunnitelmasi ystäviesi ja perheesi kanssa: keskustele matkan suunnittelusta ja jaa ideoita ystäviesi ja perheesi kanssa. Tämä voi auttaa sinua löytämään uusia vinkkejä ja inspiroivia ideoita.
  • Nauti prosessista: muista, että matkan suunnittelu on osa matkan iloa. Nauti prosessista ja löydä hauskoja asioita, joita voit tehdä matkan aikana.
  • Muistakaa, että matkan suunnittelu on osa matkan iloa ja nautinnosta. Pysymällä keskittyneenä ja inspiroituneena voitte varmistaa, että matkasuunnittelu on hauskaa ja antoisaa.

Vaihe 8: Tarkista viime hetken tarjoukset

Viime hetken tarjoukset ovat erinomainen tapa säästää rahaa matkallasi. Monet matkanjärjestäjät ja lentoyhtiöt tarjoavat viime hetken tarjouksia, jotka ovat saatavilla tietyn ajan kuluessa ennen matkan alkua. Nämä tarjoukset ovat usein huomattavasti halvempia kuin normaalihintaiset matkat.

Ennen kuin lähdet viime hetken tarjouksille, sinun on varmistettava, että sinulla on joustavat matkasuunnitelmat ja että sinulla on mahdollisuus muuttaa matkaasi tarvittaessa. Viime hetken tarjoukset ovat yleensä hyvin rajoitettuja ja niitä on saatavilla vain tietyille reiteille ja ajoille.

Tärkeää on muistaa, että viime hetken tarjoukset ovat myös melko epävakaisia. Niiden saatavuus ja hinnat voivat muuttua nopeasti. Siksi, jos löydät tarjouksen, joka näyttää sopivalta, sinun tulee nopeasti tehdä varaus ennen kuin se on poistunut.

Voit löytää viime hetken tarjouksia useista lähteistä, kuten matkanjärjestäjien ja lentoyhtiöiden verkkosivuilta, matkailualan sovelluksista ja sosiaalisen median ryhmissä. Sinun tulee tarkistaa nämä lähteet säännöllisesti ennen matkan suunnittelua, jotta voit olla ajan tasalla tarjouksista.

Yhteenvetona, viime hetken tarjoukset ovat hyvä tapa säästää rahaa matkallasi, mutta niiden saatavuus ja hinnat voivat muuttua nopeasti. Sinun tulee olla joustava ja valmis tekemään nopea päätös, jos haluat hyötyä näistä tarjouksista.

Vaihe 9: Varaa lentosi

Loman suunnittelun yksi tärkeimmistä vaiheista on lentojen varaaminen. Sinun tulee varata lentosi ajoissa, jotta voit saada halvimmat mahdolliset hinnat. On myös tärkeää varata lentosi riittävän ajoissa, jotta voit varmistaa, että haluamasi päivät ja lennon ajat ovat saatavilla.

Ennen lentojen varaamista, suosittelemme tekemään verkossa vertailun eri lentoyhtiöiden hintojen ja reittien välillä. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen tarjouksen. On myös hyödyllistä tarkistaa eri lentoyhtiöiden aikataulut, jotta voit varmistaa, että lennoilla on tarvittava aika.

Voit varata lentosi suoraan lentoyhtiön verkkosivulla, tai voit käyttää matkanjärjestäjää, joka tekee puolestasi tarvittavat varaukset. Huomaa, että matkanjärjestäjien kautta varatessa voi olla lisäkustannuksia.

Muista aina tarkistaa lentojen ehdot ja säännöt ennen varauksen tekemistä, ja varmista, että ymmärrät kaikki matkan sisältämät kulut.

Lentojen varaaminen on tärkeä vaihe matkan suunnittelussa, ja on tärkeää, että se tehdään huolellisesti ja huolellisesti. Varmista, että lennoilla on tarvittavat ajat ja hinnat, jotta voit aloittaa lomasi rentoutuneena ja iloisena.

Vaihe 10: Varaa majoitus

Majoituksen varaaminen on tärkeä osa lomamatkan suunnittelua. Sinun tulee varmistaa, että majoituksesi sijaitsee lähellä haluamiasi nähtävyyksiä ja että se vastaa tarpeitasi ja budjettiasi. On olemassa monia vaihtoehtoja, kuten hotellit, huoneistot, mökit ja matkailuautot, joten sinun täytyy tutkia ja verrata erilaisia ​​vaihtoehtoja ennen varaamista.

On suositeltavaa varata majoitus etukäteen, jotta voit välttää hinnan nousun ja varmistaa, että haluamasi majoitus on saatavilla. Voit varata majoituksen suoraan hotellilta tai käyttää verkkosivustoja, kuten Booking.com tai Airbnb, jotka tarjoavat erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja ja edullisia tarjouksia.

Muista tarkistaa majoituspaikan sijainti, palvelut ja varustelut ennen varaamista, ja kysy tarvittaessa lisätietoja. On myös tärkeää varmistaa, että majoituspaikka sisältää tarvittavat palvelut, kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja aamiaisen, jotta lomasi olisi mahdollisimman miellyttävä.

Varmista myös, että majoituspaikan politiikat ja maksujärjestelyt sopivat sinulle. Tarkista, voitko tehdä muutoksia varaukseen, onko peruutus mahdollista ja millaiset maksut liittyvät siihen, ja muut mahdolliset käytännöt. Näin varmistat, että majoituksesi on suunniteltu täydellisesti ja että sinulla ei ole yllättäviä laskuja loman aikana.

Vaihe 11: Suunnittele toimintasi

Loman suunnittelu ei rajoitu vain lentojen ja majoituksen varaamiseen. Se on myös mahdollisuus luoda kokemuksia, joita et unohda ikinä. Kun olet selvittänyt missä haluat mennä ja miten aiot saapua sinne, on aika suunnitella mitä teet siellä. Tämä on tärkeä vaihe, sillä se auttaa varmistamaan, että lomasi on mahdollisimman antoisa ja jännittävä.

Ensimmäinen asia, joka on tehtävä, on tutkia paikan nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Voit tehdä tämän verkossa tai käyttämällä matkaoppaita. Kun tiedät, mitä haluat tehdä, voit alkaa suunnitella päiväsi yksityiskohtaisemmin. Muista, että on hyvä ottaa huomioon aikaa levätä ja rentoutua. Loman tarkoitus on olla rentouttava ja rentouttava, joten varmista, että sinulla on aikaa nauttia ympäristöstä ja hiljentyä.

Voit myös harkita vuokra-auton tai julkisen liikenteen käyttämistä paikasta toiseen liikkumiseen. Tämä auttaa sinua näkemään enemmän paikkoja ja tekemään enemmän aktiviteetteja. Muista, että joillakin paikoilla julkisen liikenteen käyttäminen voi olla halvempaa ja helpompaa kuin vuokra-auton käyttäminen.

Lopuksi, muista suunnitella aikaa ystäviesi tai perheesi kanssa. Matkustaminen heidän kanssaan on mahtava tapa luoda muistoja ja vahvistaa suhteita. Suunnittele päiväretkiä tai yhteisiä aktiviteetteja, joista kaikki nauttivat.

Joka tapauksessa, varmista, että loman suunnittelu on hauska ja inspiroiva prosessi. Muista, että loma on sinun ja sinun on nautittava siitä mahdollisimman paljon!

Vaihe 12: Myy tavarasi

Jos olet lähdössä pidemmälle lomalle (yli 6kk), kannattaa harkita tavaroiden myymistä. Näin säästät mm. varastointikustannuksissa ja arvonalenemiskustannuksissa.

Tämä voi auttaa sinua säästämään rahaa matkan varaamiseen ja auttaa sinua välttämään ylimääräisiä pakkauskustannuksia. Voit myydä tavaroita online-markkinoilla, kirpputorilla tai jopa järjestää myyntitapahtuman kotona. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, jos sinulla on suuri määrä tavaroita, jotka eivät enää tarvitse tai joita et käytä.

Tärkeintä on, että sinulla on suunnitelma ja et lähde satunnaisesti myymään tavaroita. Tee lista tavaroista, joita haluat myydä, ja aloita etsimään sopivaa myyntikanavaa. Ota huomioon myös, että joillakin tavaroilla saattaa olla enemmän arvoa kuin toisilla. Esimerkiksi, älypuhelimet ja tietokoneet myydään yleensä nopeasti ja hyvin.

Muista myös, että tavaroiden myynti voi olla aikaavievää, joten varaa tarpeeksi aikaa tehdä se huolellisesti. Mutta kun olet tehnyt sen, voit nauttia lisääntyneestä taloudellisesta vapaudesta ja lisätä budjettisi matkan varaamiseen.

Vaihe 13: Automatisoi laskusi

Matkan suunnittelu voi helposti muuttua ylitsepääsemättömäksi tehtäväksi, jos sinulla on monia eri laskuja ja maksuja seurattavana. Tämän välttämiseksi on tärkeää automatisoida mahdollisimman moni lasku. Voit esimerkiksi asettaa verkkopankissasi maksusuunnitelman, joka maksaa laskusi aina tietyn päivän mukaan. Tämä vähentää unohdettujen laskujen riskiä ja varmistaa, että kaikki maksusi ovat ajantasalla ennen matkaasi.

Lisäksi voit käyttää erilaisia ​​sovelluksia ja verkkosivustoja, jotka auttavat hallitsemaan matkaan liittyviä kustannuksia. Nämä sovellukset tarjoavat yleensä yhden paikan, johon voit syöttää kaikki matkaan liittyvät tiedot, mukaan lukien lento- ja majoitusvaraukset sekä kulutuksen ja maksujen seuranta. Nämä sovellukset tarjoavat myös yhteenvedon kaikista matkaan liittyvistä kustannuksista, jotta voit helposti nähdä, kuinka paljon olet kuluttanut ja miten budjettisi on kehittynyt.

Automaattinen laskujen hallinta on tärkeä osa matkan suunnittelua ja varmistaa, että pysyt budjetissasi ja maksat kaikki tarvittavat laskut ajallaan. Se vähentää myös huolta ja stressiä matkan aikana, joten voit keskittyä nauttimaan lomastasi.

Vaihe 14: Pakkaa!

Lomamatkan suunnittelu on lopullinen vaihe ja lähestymistapasi pakkaamiseen voi tehdä tai rikkoa lomasi. Tärkeintä on varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat asiat mukanasi ja et jätä mitään tärkeää kotiin. Tässä on joitain vinkkejä pakkaamisesta:

  • Tee pakkauksen lista: Ennen pakkaamista tee lista tarvitsemistasi tavaroista, kuten vaatteista, lääkkeistä, laturista jne. Tämä auttaa sinua varmistamaan, ettet jätä mitään tärkeää kotiin.
  • Pidä se minimalistisena: Yritä välttää pakkaamista turhia tavaroita. Voit valita vain tarpeelliset vaatteet ja tavarat, jotta matkatavarasi ovat kevyitä ja helposti hallittavissa.
  • Valitse oikeat vaatteet: Valitse vaatteet, jotka sopivat matkakohteeseesi ja sääolosuhteisiin. Esimerkiksi, jos menet tropiikkiin, tarvitset paljon vähemmän vaatteita kuin jos menet lumiseen maahan.
  • Huolehdi tärkeistä asioista: Muista pakata lääkkeitä, laturia, lääketieteellisiä tarvikkeita jne. Nämä asiat ovat erittäin tärkeitä ja niitä ei pitäisi jättää kotiin.
  • Käytä pakkaamista varten suunniteltuja laukkuja ja säilytystä: Pakkaamiseen tarkoitetut laukut ja säilytysratkaisut tekevät pakkaamisesta helpompaa ja tehokkaampaa. Voit säästää tilaa ja pitää tavarat järjestyksessä.

Muistakaa, että pakkaamisessa on tärkeää pitää asiat yksinkertaisina ja valita tarvittavat tavarat. Tämä auttaa tekemään lomasi onnistuneen ja stressittömän.

Vaihe 15: Osta matkavakuutus

Ennen lomamatkan alkua on tärkeää hankkia asianmukainen matkavakuutus. Tämä auttaa sinua suojaamaan itseäsi ja omaisuuttasi mahdollisilta odottamattomilta tilanteilta, kuten sairastumisilta, loukkaantumisilta tai peruutuksilta. Matkavakuutus korvaa myös kohteessa tapahtuneita vahinkoja, kuten hukatut tai varastetut tavarat.

Ennen vakuutuksen ostamista, varmista, että tiedät mitä haluat ja tarvitset. Lue huolellisesti vakuutusehdot ja tiedät, mitä korvauksia saat ja mitkä ovat vakuutuksen rajoitukset. Tutki erilaisia ​​vakuutusvaihtoehtoja ja vertaile niiden hintoja ja kattavuutta, jotta voit valita oikean vakuutuksen tarpeisiisi.

Muista, että halvempi vakuutus ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto. On tärkeää, että saat tarvitsemasi suojan ja kattavuuden. Muista myös, että matkavakuutuksen ostaminen ennen matkaa on edullisempaa kuin sen ostaminen matkan aikana.

Joten, ennen kuin lähdet lomalle, varmista, että olet hankkinut tarvitsemasi matkavakuutuksen. Se tarjoaa sinulle lisäturvaa ja huolehtii mahdollisista tilanteista, joita voi ilmaantua matkan aikana.

Vaihe 16: Nauti matkastasi

Matkasi suunnittelu ja valmistelu on ohi ja viimein olet saapunut lomakohteeseesi. Tämä on aika rentoutua, unohtaa arkielämän huolet ja nauttia lomastasi. On tärkeää olla läsnä ja nauttia kaikista mahdollisuuksista, joita lomakohteesi tarjoaa.

Älä uppoudu liikaa suunnitteluun ja vältä tekemästä liian tiukkaa aikataulua, sillä loman tarkoitus on rentoutua ja nauttia elämästä. Tutustu paikallisiin nähtävyyksiin, herkuttele paikallisilla ruoilla ja nauti paikallisista kulttuureista. Voit tehdä päiväretkiä tai löytää paikallisia tapahtumia ja kokemuksia, jotka tekevät matkastasi erityisen ja ikimuistoisen.

Muista ottaa aikaa myös omassa seurassasi. Lomalla voit lähentyä perheenjäsenten tai ystäviesi kanssa ja luoda ikimuistoisia hetkiä yhdessä. Voit myös harrastaa liikuntaa tai rentoutua rannalla tai hotellin uima-altaassa.

Lopulta, nauti matkastasi täysillä. Se on tärkeää muistaa, että lomalla ei tarvitse tehdä mitään erityistä tai jännittävää, vaan se on aika rentoutua ja nauttia elämästä. Muista tallentaa matkan parhaat hetket ja jättää se paikalle hyvä mieli ja iloinen muisto.

Muuta luettavaa

Stopover -lennot – Vieraile kahdessa kaupungissa yhden lentolipun hinnalla

Stopover -lennot – Vieraile kahdessa kaupungissa yhden lentolipun hinnalla

Stopoverilla tarkoitetaan yli 24 tunnin pysähdystä koneenvaihtokaupungissa, joita hyödyntämällä voi vierailla useammassa kaupungissa yhden lentolipun…

Lue lisää

Miten lentoyhtiöt hinnoittelevat lippunsa?

Miten lentoyhtiöt hinnoittelevat lippunsa?

Halpojen lentojen etsiminen on huomattavasti helpompaa jos hahmotat lentolippujen hinnoittelulogiikan perusteet, joten tämänkertaisella artikkelilla yritämme…

Lue lisää

Tietopaketti maailmanympärilennoista

Tietopaketti maailmanympärilennoista

Lennot maailman ympäri voi hankkia esimerkiksi ostamalla lentoyhtiöallianssin Round the World -lentopassin tai rakentamalla itse…

Lue lisää