Käsituuletin matkalle

Kun lähdet lomalle lämpimään maahan, voit olettaa, että aurinko paistaa ja ilmasto on miellyttävä. Kuitenkin, jos olet koskaan matkustanut trooppisilla alueilla, tiedät, että lämpötilat voivat nousta korkealle ja kosteus voi olla sietämätöntä. Juuri tällaisessa tilanteessa käsituuletin on matkan pelastaja.

Käsituuletin on pieni, kevyt ja helppo pakata mukaan. Se tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan jäähdyttää itseäsi missä tahansa oletkin. Tässä artikkelissa käymme läpi erilaisia käsituulettimia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin.

Parhaat käsituulettimet

Kaulatuuletin

Kaulatuuletin

Tämä kaulatuuletin on suunniteltu pitämään sinut viileänä missä päin maailmaa tahansa! Siinä on kolme nopeusasetusta, ja se on niin hiljainen, että voit kuulla oman hengityksesi. Tuuletin on suunniteltu turvalliseksi lasten ja ikäihmisten käyttöön. Se on myös tyylikäs monet ihmiset luulevatkin niitä kuulokkeiksi, eivätkä ne kiinnitä ylinmääräistä huomiota. Akku kestää 2-4 tuntia riippuen millä tehokkuudella pidät tuuletinta (pieninkin tehokkuus viilentää suhteellisen paljon). Kaulatuuletin on kuuman ilmaston lisäksi hyvä tiloissa, missä on huono ilmanvaihto esim. lentokoneet ja bussit (esim olin joskus kiinassa 10h bussimatkalla missä oli 35c lämmintä).

Plussat

  • Hiljainen
  • Tehokas
  • Huomaamaton
Katso hinta
coolstuff.fi
Käsituuletin JISULIFE 3-in-1

Käsituuletin JISULIFE 3-in-1

JISULIFE 3-in-1 käsituuletin, joka toimii myös varavirtalähteenä mm. puhelimeen ja sisältää taskulampputoiminnon. Akunkesto jopa 14-21 tuntia. Tuuletin on kevyt ja kompakti, mikä tekee sen helppo kuljettaa mukana taskussa tai laukussa. Terät ovat valmistettu pehmeästä materiaalista lisäturvallisuutta varten. Siinä on myös useita nopeusvaihtoehtoja ja tehokas moottori hetkelliseen ja tasaiseen viilennykseen. Tuuletin on saatavana pinkissä värissä. Tuuletin on USB-ladattava.

Plussat

  • Akunkesto 14-21 tuntia
  • Kevyt ja kompakti
  • Pehmeät terät lisäturvallisuutta varten
  • Useita nopeusvaihtoehtoja ja tehokas moottori
  • Toimii puhelimen laturina ja taskulamppuna

Miinukset

  • Pitkä latausaika
Katso hinta
amazon.de

Mikä on käsituuletin matkalle?

Matkatuuletin on suunniteltu erityisesti matkailijoiden tarpeisiin. Se on kevyt ja kompakti, ja sen pienen koon ansiosta se mahtuu helposti laukkuun, kaulaan tai taskuun. Käsituulettimet ovat yleensä varustettu kahdella tai kolmella siivellä, jotka pyörivät nopeasti ja luovat voimakkaan ilmavirran. Käsituuletin on erinomainen valinta, kun haluat viilentää kasvoja tai niskaa, tai kun olet liikkeellä ja tarvitset nopeaa jäähdytystä.

On myös olemassa niskatuulettimia, jotka hihnan tavoin kiinnittyvät niskan ympärille ja viilentävät.

Ladattava tuuletin

Monet matkatuulettimet käyttävät AA-paristoja. On onneksi olemassa myös paljon ladattavia tuulettimia. Suosittelisin usb-ladattavaa tuuletinta, niin ei tarvitse härvätä paristojen kanssa. Akun kestot vaihtelevat paljon tuotteiden välillä. Yleinen akunkesto käsituulettimelle on noin 5-10 tuntia.

USB-ladattava tuuletin

USB-ladattavat tuulettimet ovat erittäin käteviä, sillä ne voidaan ladata tietokoneen tai puhelimen

USB-portin kautta. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan matkalle, sillä useimmissa hotelleissa ja majapaikoissa on USB-portteja, joiden avulla voit ladata laitettasi ilman erillistä laturia. USB-ladattavat tuulettimet ovat yleensä kompakteja ja helppoja kuljettaa mukana. Ne tarjoavat voimakkaan ilmavirran, vaikka niiden koko onkin pieni.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan käsituuletin on erinomainen investointi, jos matkustat usein trooppisille alueille tai sinulla on vaikeuksia nukkua kuumassa ja kosteassa ilmassa. Käsituuletin tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan viilentää itsesi missä tahansa oletkin. Matkatuuletin, käsituuletin, ladattava tuuletin ja USB-ladattava tuuletin ovat kaikki erinomaisia vaihtoehtoja matkalle, ja ne sopivat erilaisiin tarpeisiin. Valitse omasi sen mukaan, mikä sopii sinulle parhaiten, ja nauti raikkaasta ilmasta missä tahansa oletkin.

Muuta luettavaa

Matkalaukun nimilaput – Tärkeitä vai ei?

Matkalaukun nimilaput – Tärkeitä vai ei?

Matkalaukun nimilaput ovat pieniä, usein muovisia laattoja, joita kiinnitetään matkalaukkuun sen tunnistettavuuden parantamiseksi. Matkalaukun nimilapun…

Lue lisää

Parhaat korvatulpat lentokoneeseen

Parhaat korvatulpat lentokoneeseen

Istut lentokoneessa, korvasi ovat jatkuvasti lukossa. Koitat nieleskellä ja syödä purkkaa mutta mikään ai auta….

Lue lisää

Parhaat vastamelukuulokkeet lentokoneeseen

Parhaat vastamelukuulokkeet lentokoneeseen

Lentomatkailu voi olla haastavaa, etenkin pitkien matkojen aikana. Yksi tavallisimmista ongelmista on melu, joka tulee…

Lue lisää