Matkalaukun nimilaput – Tärkeitä vai ei?

Matkalaukun nimilaput ovat pieniä, usein muovisia laattoja, joita kiinnitetään matkalaukkuun sen tunnistettavuuden parantamiseksi. Matkalaukun nimilapun avulla on helppo erottaa oma laukku muiden matkalaukkujen joukosta esimerkiksi lentokentällä, rautatieasemalla tai hotellin vastaanotossa.

Mihin matkalaukun nimilappu kiinnitetään?

Yleensä nimilappu kiinnitetään matkalaukun kahvaan, vetoketjuun tai muuhun helposti näkyvään kohtaan. Tärkeintä on, että nimilappu on selkeästi nähtävillä, jotta matkalaukun tunnistaminen on helppoa.

Mistä voi ostaa matkalaukun nimilappuja?

Matkalaukun nimilappuja on saatavilla monissa eri paikoissa. Useimmat matkatavarakaupat ja verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia nimilappuja. Lisäksi moniin matkalaukkuihin sisältyy jo valmiiksi nimilappu.

Parhaat matkalaukun nimilaput

Jos haluaa löytää parhaat matkalaukun nimilaput, kannattaa etsiä nimilappuja, jotka ovat kestäviä, helppoja kiinnittää ja näkyviä. Lisäksi nimilapun tulee olla riittävän suuri, jotta siinä on tilaa kirjoittaa omat yhteystiedot.

Henkilökohtaiset matkalaukun nimilaput

Matkalaukun nimilappuja saa myös teetettynä. Monet yritykset kaivertavat haluamasi tekstin ja/tai kuvan metalliin tai puuhun. Teetetyt nimilaput ovat hienoja ja persoonallisia.

Söpöt matkalaukun nimilaput

Jos haluaa lisätä matkalaukkuun hieman persoonallisuutta, kannattaa valita söpö matkalaukun nimilappu. Söpöt nimilaput voivat sisältää esimerkiksi eläinkuvia tai hauskoja tekstejä.

Hauskat matkalaukun nimilaput

Hauskat matkalaukun nimilaput voivat sisältää esimerkiksi vitsikkäitä tekstejä tai hauskoja kuvia. Tämä tekee matkalaukusta helposti tunnistettavan ja erottaa sen muiden matkalaukkujen joukosta.

Kestävät matkalaukun nimilaput

Matkalaukun nimilapun tulee kestää matkan aikana kovaa kulutusta ja olosuhteita. Siksi kestävät matkalaukun nimilaput ovat tärkeitä. Niitä löytyy usein esimerkiksi nahasta tai muusta kestävästä materiaalista valmistettuina.

Tarvitsetko matkalaukun nimilappua?

Kyllä, tarvitset matkalaukun nimilapun. Vaikka matkalaukun nimilapun käyttö voi tuntua turhalta, se on todella hyödyllinen erityisesti matkustettaessa.

Suurimmaat syyt itselleni nimilapunkäyttöön on:

  • Näät oman laukkusi lentokentän hihnalla. Yllättävän monilla ihmisillä on samanlainen tai hyvin lähellä samanlainen (varsinkin kauempaan katsottuna) laukku kanssasi.
  • Jos laukku katoaa, auttaa nimilappu mielettömästi. Kiinni olevista lentotageista voi skannerilla lukea nimesi, mutta paikalla mihin laukku joutuu, ei välttämättä ole skanneria. Myöskin uuden lentotagit lähtevät erittäin helposti irti laukuista, joten jjoskus o lentokoneesta tullessa saattaa tagi olla irronnut.

Yhteenveto

Matkalaukun nimilaput ovat tärkeitä matkustettaessa. Niiden avulla oma matkalaukku on helppo tunnistaa ja erottaa muiden joukosta. Matkalaukun nimilappuja on saatavilla monissa eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa, joten jokainen voi löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Muista siis kiinnittää matkalaukun nimilappu ennen matkaa ja lisätä siihen omat yhteystietosi.

Muuta luettavaa

Paras reppu lentokoneeseen

Paras reppu lentokoneeseen

Matkailu on ihanaa, mutta matkatavaroiden pakkaaminen voi olla stressaavaa. Oikean matkalaukun tai repun valitseminen voi…

Lue lisää

Parhaat vastamelukuulokkeet lentokoneeseen

Parhaat vastamelukuulokkeet lentokoneeseen

Lentomatkailu voi olla haastavaa, etenkin pitkien matkojen aikana. Yksi tavallisimmista ongelmista on melu, joka tulee…

Lue lisää

Käsituuletin matkalle

Käsituuletin matkalle

Kun lähdet lomalle lämpimään maahan, voit olettaa, että aurinko paistaa ja ilmasto on miellyttävä. Kuitenkin,…

Lue lisää